Jolene Walvis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolene Walvis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolene Walvis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  VHBO.

  VHBO. Dat is wat ik heb gedaan, want er waren meerdere opleidingen op het Rijn IJssel. Wat een tijd was dit, zeg. Ik zal het nooit meer vergeten. Het 1e jaar heb in Rotterdam gedaan (ook een supertijd, maar meer buitenshuis). Daarna ben ik naar Arnhem verhuisd en heb ik het daar afgemaakt. Voor mij waren deze jaren de meest turbulente jaren. We hadden veel tussenuren waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt om mijn rijbewijs te kunnen halen. Deze had ik dus ook op zak toen ik nog niet zo lang 18 was. Ik herinner mij nog het bakkertje. Die hebben goed zaken gedaan met ons. Degene die ik me het best herinner is Martijn Kuiper. Wij waren twee handen op 1 buik. We waren stiekem ook verliefd op elkaar, maar ja, hij had een vriendin Marit. We zijn naar Praag geweest. En anderen naar Parijs. Nooit spijt gehad dat ik naar Praag ben gegaan. Parijs kan ik nu ongeveer dromen, daar kom ik zo vaak, maar Praag, daar ben ik nooit meer geweest. Het heeft veel indruk op me gemaakt en alle foto's heb ik nog. Natasja was mijn vriendin daar. Maar dat is helaas verwaterd. Helma herinner ik mij ook nog heel goed. We hebben ruzie gekregen toen we samen onze 18e verjaardag vierde. Achteraf gezien heb ik het ook helemaal verkeerd aangepakt. Sinds een paar jaar, besef ik dat zij annorexia had. Arm kind. Ik hoop met hart en ziel dat ze het gered heeft en nu ergens gelukkig is. Dit kan ik maar niet loslaten. Ze was mijn vriendin en ik had niet eens iets door! Joyce herinner ik me ook nog. Zij had altijd een grote knot achter op haar hoofd. Ze was ontzettend onzeker en voelde zich altijd te dik. Een paar jaar later kwamen we elkaar tegen bij de Maxis, daar werkten we allebei als bijbaantje. Ze was toen een stuk afgevallen en zekerder van zichzelf. Maar altijd nog even aardig... Jan Klomp, een naam die je nooit meer vergeet. In het begin was hij niemands favoriet, want hij was gewoon anders dan andere en trok zich van niemand iets aan. Ik vond hem altijd stiekem leuk, maar heb dat nooit laten merken.. Bart, onze wiskundeleraar. Daar ben ik nog mee wezen stappen. Leuke kerel, maar toendertijd vooral interessant omdat hij ouder was. Sylvia Groeneveld gaf kunstgeschiedenis en in de eerste jaren ook techniek en handenarbeid. Fantastische vrouw. Ben erg benieuwd hoe het nu met haar gaat.

  Rijn IJssel College , 1989

  Ik herinner me nog zoveel van deze tijd.

  Ik herinner me nog zoveel van deze tijd. Sander Sytsema! Wel even "schrikken" om ineens en bekende naam op het net te zien. Petra van der Tuin en ik hebben het onlangs nog over jou gehad. Je was altijd zo druk....die kun je gewoon niet vergeten. Andere namen: Stefan, Pieter (wat tragisch dat hij is overleden), Jan -Willem, Nanda, Caroline, Suzanne, Ina, Martin, Marco Stok, Esther, Nathalie, Georgia, Vincent, Karin, Remco, Marilyn...sorry, maar dit was het voor zover.

  De Botter, 1979

  Een echte meidenschool.

  Een echte meidenschool. VRESELIJK vond ik dat, want als er een keer een jongen op het schoolplein stond, dan werden alle meiden hondsdol. En je vriendje werd van alle kanten "goedgekeurd". Voor hem, maar ook voor het meisje een ramp! Soms dan, want het had ook zijn leuke kanten. Ik herinner me nog Campbell (of hoe je het ook weer schrijft). Hij gaf aardrijkskundeles. Ik weet nog steeds zijn verhaal over wolken, zoals hij al had voorspeld: dit vergeten jullie NOOIT meer. Meneer Janssen, van Informatica. Altijd een beetje een saaie leraar. Meneer Weijers, ik weet niet meer of hij nou populair was of niet, maar ik dacht het niet. Niet bij mij in elk geval. Meneer Advocaat: wiskundeleraar. Ik vond hem altijd wel oke. En natuurlijk Heunema. De tofste leraar van de school, de knapste en volgens mij toen ook de jongste. Hij gaf eens een feestje voor ons bij hem thuis. En iedereen was jaloers op zijn mooie vrouw! Fantastisch. Als het goed is, hebben zij een tweeling gekregen. Jeeee, hoe oud zijn die al wel niet? Namen die ik me nog herinner: Monique verstraaten, Wilhelmina, Petra, Marianne (hoe zal het toch met haar gaan?), Sandra, Natascha (we zijn nog naar R'dam gefietst), Fatima, Daphne (heb je het VHBO nog gedaan?), Sylvia Kuiper (woont nu in Zwijndrecht, volgens het laatste nieuws), Carola (jij hebt nog verkering gehad met Wilfred), Nancy, Pamela. En de namen van de eerste 20 mensen die zich hier hebben aangemeld, herinner ik me ook. Maar zij zaten in een andere klas.

  de schutsluis, 1985

  ?