Bekijk het volledige profiel van joleen jansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

joleen jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Natuurlijk vind ik het leuk om...

Natuurlijk vind ik het leuk om te mailen. Die foto is een zoekplaatje. Ik heb geprobeerd om je eruit te halen, maar voor mij ben je onherkenbaar!!! Ik ben ook benieuwd hoe het met Barbara gaat. Groetjes, Joleen

2004, joleen jansen

Aan meneer Geluk heb ik hele f...

Aan meneer Geluk heb ik hele fijne herinneringen. Ik vond hem ontzettend lief. Had een vriendin op de school aan de andere kant van de muur en eigenlijk kon dat niet. Vergeet nooit dat ik in een lange broek op school kwam en naar huis werd gestuurd om een rok er overheen aan te trekken. Wat was ik boos! Ik begreep echt niet wat daar verkeerd aan was. Typisch dat ik nu zo goed als nooit een rok draag. Heb er vast een fobie aan over gehouden!!!Handwerken bij juffrouw Bierens waren mijn favoriete uren. Vervolgens ging ik naar de Mulo,in lange broek!

2004, joleen jansen

Vele leuke herinneringen, maar...

Vele leuke herinneringen, maar niet echt één favoriete. Ik had een leuke groep vrienden en vriendinnen en één echte schoolvriendin, Teuntje. Zij was overal goed in en ik heb meer dan eens iets uit haar schriftje overgeschreven. Wij waren toen de jeugd van nu ruim voor met onze superwijde broekspijpen en kettingen.

2004, joleen jansen
?