Jolanda van Wijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda van Wijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jolanda van Wijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Alleen kleuterschool en klas 1 gedaan op deze school.

  Alleen kleuterschool en klas 1 gedaan op deze school. Wij woonden op de Brouwersdijk. Op de kleuterschool vaak Pippi Langkous gespeeld buiten en ik was altijd Pippi! Ben in klas 1 met mijn voortand in een appel alle klassen rond gegaan om hem te laten zien!

  2008, Jolanda van Wijk

  Alleen de Mavo/Havo brugklas gedaan op deze dependance, daarne ging ik naar de Grafelijkheids weg Havo/VWO brugklas.

  Alleen de Mavo/Havo brugklas gedaan op deze dependance, daarne ging ik naar de Grafelijkheids weg Havo/VWO brugklas. Mijn ouders en leraren vonden dat ik teveel (slecht) beinvloed werd door mijn klasgenoten......wie waren dat jaaaaaaaa!?!?! haha! Allemaal goed gekomen hoor, neem niemand wat kwalijk, k was gewoon lui volgens mij......

  2008, Jolanda van Wijk

  Ik ben toen hier terecht gekomen in de Havo/VWO brugklas omdat ik er in de Mavo/Havo brugklas op de Herschelstraat een zooitje van maakte.

  Ik ben toen hier terecht gekomen in de Havo/VWO brugklas omdat ik er in de Mavo/Havo brugklas op de Herschelstraat een zooitje van maakte....

  2008, Jolanda van Wijk
  ?