Bekijk het volledige profiel van Jolanda van der Plas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jolanda van der Plas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De Beppenclub: Wilma, Jo-Anne,...

De Beppenclub: Wilma, Jo-Anne, Anne-Marie, Regina en Marjan. De verhalen over onze lovers en wat was het weer leuk om te zeggen: Prettige stage! De blokfluiters in de gang waren voor ons de nerds en muziek was niet altijd even leuk!? We hebben gelachen met Stout,Van Kreuningen, Van Wijk, Bosland en ja...eigenlijk met allemaal! Het was een geweldige onbezorgde studentenperiode.

2003, Jolanda van der Plas

Op Revius heb ik het erg naar ...

Op Revius heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik vond Nederlands erg leuk en de docenten ook: Van Groningen en Toet.Vermeulen voor geschiedenis kon erg goed lesgeven en Van Beek voor Engels bracht de taal op hoog niveau. Van der Dussen voor godsdienst was te lief en Nijland werd Heiland genoemd. Vedder keek graag naar meisjes en Van Essen verdiepte zich in de genetica. Hilgers werd rood als hij kwaad was en Toet noemden we de sarcast (ik mocht hem wel). Aan meneer Mol heb ik hele goede herinneringen.

2003, Jolanda van der Plas

Meester Van Koppen vertelde he...

Meester Van Koppen vertelde hele mooie verhalen bij geschiedenis, van meester Vavier mocht ik heel veel en bij meneer Borstlap moest ik vaak alleen zingen, omdat ik dat zo mooi kon. Ik zong helemaal alleen de tweede stem tegen de klas in.

2003, Jolanda van der Plas
?