Jolanda van der Linden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jolanda van der Linden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen op deze school geweest veel lol gemaakt zeker ook met Antia Verhoeven de stinkbom in de klas en zeker de kraakschoenen van Mw Bezemer en later kwam de heer van kastelen de kook lessen van mw Smeets viese prutjes maken en dan ook nog opeten !!!.

  Samen op deze school geweest veel lol gemaakt zeker ook met Antia Verhoeven de stinkbom in de klas en zeker de kraakschoenen van Mw Bezemer en later kwam de heer van kastelen de kook lessen van mw Smeets viese prutjes maken en dan ook nog opeten !!!. engelseles van Mw Koopmans met haar minicooper.Adoptie kinderen die ze zou gaan halen. Mw Roos die nederlands gaf de Juf met rode haren mw ??? kortom een leuke tijd. Voor mij zeker in 79/80 omdat ik toen in het examenjaar weg ben gegaan voor een jaar naar saudia -arabie met mijn ouders omdat mijn vader daar zijn werk had. Daar heb ik veel gezien en geleerd en kwam anders terug. Maar ik misde ook heel erg de klas en Nederland. Nu Nog steeds vriendinnen met Sylvia Boot.

  Huishoudschool Zuilen, 1975

  de opleiding m.

  de opleiding m.b.o kv/jv Nu SPW gedaan veel vrijheid en lol met Els, Gabrielle, Ilonka, Arlette en nog veel meer De kroegjes in de stad er waren er veel. Vooral meneer de Groot van tekenen weet ik nog goed.Inonzeogen ouderwets maar zeer eerlijk. Met hem en de klas de stad in met tekenblok leuke tijd. Vooral stage lopen vond ik geweldig.

  Puntenburg College (?), 1980

  Vooral de muziek lessen van meester Buzink al rokend een pijp.

  Vooral de muziek lessen van meester Buzink al rokend een pijp. alle ja zuster nee zuster liedjes zitten nog in ons hoofd. Rob de Nijs wie weten er nog meer wij zingen wel mee. Dirk de Ridder en zijn bruiloft waar we heen mochten als klas. en de lange hoofd meester Joop Beuzel wie wil met ons nog eens over deze tijd praten ?? maar vooral lachen....:-) Jolanda vd Linden en Sylvia Boot nog steeds vrienden na al die jaren kom erbij.

  A.H. Gerardschool, 1969

  ?