Jolanda Stevens

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Stevens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jolanda Stevens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat ik me nog kan herinnerinneren is dat ik ook op de kleuterschool heb gezeten bij juffrouw Og, maar weet niet of deze deel uitmaakte van de suringarschool.

  Wat ik me nog kan herinnerinneren is dat ik ook op de kleuterschool heb gezeten bij juffrouw Og, maar weet niet of deze deel uitmaakte van de suringarschool. Ik heb de eerste drie klassen hier op school gezeten, in de eerste bij juffrouw Bakker die kon altijd zo spannend voorlezen uit Wipneus en Pim, hele lieve juf trouwens; in de tweede bij juffr. Smits, heb ik niet zo een goede herinneringen aan, en in de derde bij juffrouw Teer, was in mijn ogen een wat oudere juffrouw en als ze kwaad was stampvoette ze altijd;en wie ik me ook nog kan herinneren was mnr. Vroomen, daar kregen we volgens mij lezen van, maar weet ik niet meer zeker, al met al niet zo'n geweldige tijd geweest op de kleuterklas en de eerste klas na dan. En wat ik nog heel goed weet dat er achter de school een winkeltje lag waar je van die lekkere zakjes likzout kon kopen.

  2004, Jolanda Stevens

  Ik ben in de vierde klas op deze school gekomen bij meneer thewissen, mijn beste vriendinnen waren Lea, Jacqueline Ingrid en Linda.

  Ik ben in de vierde klas op deze school gekomen bij meneer thewissen, mijn beste vriendinnen waren Lea, Jacqueline Ingrid en Linda. Het leukste jaar vond ik de zesde bij meneer Bendermacher. Waar ik ook goede herinneringen aan heb is het schoolreisje naar Phantasialand in de vijfde was dat bij meneer Sijstermans, het waren in elk geval drie leuke jaren.

  2004, Jolanda Stevens

  Nederlands leraar Dhr.

  Nederlands leraar Dhr. Stijns was een toffe leraar. Ben in de 2e hier op school gekomen, had brugklas gedaan op het stedelijk, afschuwelijke school was dat, vreselijk rotjaar, maar geusselt mavo was geweldig, hele leuke tijd gehad op deze school vooral in de 3e en 4e klas, die ik dan ook heb over gedaan... Ik ging veel om met karin bulté en marianne essers

  2004, Jolanda Stevens
  ?