Bekijk het volledige profiel van N Spelbos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

N Spelbos heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 13

deze psz is ook te vinden bij ...

deze psz is ook te vinden bij Heemskerk omdat er ook veel kinderen uit Heemskerk hier op zaten en de scheidingslijn toen tussen de twee steden precies op onze gang en keuken was en daardoor het ene lokaal in Heemskerk en het andere lokaal in Beverwijk is van een gebouw.Dat is sinds kort veranderd waardoor de gehele psz nu in Beverwijk staat. mijn dochter Natascha zat in 1990 op deze peuterspeelzaal,toen zij naar de basisschool ging ben ik er als leidster (vrijwilligster) gebleven heb er mijn diploma gehaald en werk er nu nog steeds als proffesioneel leidster.Sinds 2008 heb ik 2 VVE groepen dat zijn groepen met kinderen die een taal en/of ontwikkelingsachterstand hebben,hiervoor volg ik een cursus genaamd puk en ko.ik zou het leuk vinden als er zich nog meer leidsters (ook oud collega's) en peuters (van toen en nu)zich hier willen aanmelden.

2004, N Spelbos

De school heette de Blinkerd n...

De school heette de Blinkerd niet met een t maar met een d.hij stond op Jan v Kuikweg 23 Heemskerk.Hierna heette het de Maerten v Heemskerk en nu is het Kennemercollege geworden.Het is nu een VMBO basis/kader gerichte opleiding. Ik ben zelf te vinden op de Blinkert (ook daar verkeerd geschreven,moet d zijn op het eind) Heemskerk.Het was een hele leuke school en met Karin v Os,Petra v d Velde (nu Kuiper),Hilma v Look (nu de Ruiter) en Karin Tuinman hebben we in het laatste jaar veel gelachen,bij koken met erwten schieten,nepdrol in kantoor van mevr v d Does (schooldecaan)leggen,les van mnr Mantjes-nederlands,mnr Oldenziel-duits,mnr Butter en mnr prins-engels,mnr Antonissen-biologie/natuurkunde, mevr Asjes/mnr Perels/mnr Berkhout-gym,mevr Wiersma-koken,mevr kalf-tekenen,mnr Brilman-muziek, deze weet ik zeker mnr ten Brugge Kate (kan gym wezen) of mnr Kuiper-wiskunde,mevr Hoorn of of Rolf of mevr v d Poel of Poelman-naaldvakken/stofversieren. wie weet dit.....

2004, N Spelbos

Deze peuterspeelzaal hoort bij...

Deze peuterspeelzaal hoort bij st Welzijn Beverwijk (hij staat onder psz op Elbestraat 2 Peuterhonk vermeld bij Beverwijk) maar omdat er ook veel kinderen uit Heemskerk bij ons op de psz kwamen heb ik hem ook op Heemskerk gezet.en de scheidingslijn tussen deze twee steden was in de gang en keuken van onze psz,daardoor stond het ene lokaal in Heemskerk en het andere in Beverwijk (van één gebouw).Dit is sinds kort veranderd en nu staat onze gehele psz in Beverwijk. Toen mijn dochter Natascha op deze psz kwam in 1990 ben ik er ook als vrijwilligster gaan werken na een tijdje heb ik mijn diploma gehaald en ben nu proffesioneel leidster en werk hier nu nog steeds.Sinds 2008 hebben wij een 2 VVE groepen, dat zijn groepen met kinderen die een taal- en ontwikkelings achterstand hebben en hiervoor volg ik de cursus puk en ko .ik hoop dat veel oud collega's en oud peuters zich melden.

2004, N Spelbos
?