Ontdek PLUS

Jolanda Singerling

Kent 22 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Singerling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Singerling heeft 7 klassenfoto's en kent 22 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  DEZE SCHOOL KOMT 3X IN DE LIJST VOOR DUS EFFE OPLETTEN ALLEMAAL.

  DEZE SCHOOL KOMT 3X IN DE LIJST VOOR DUS EFFE OPLETTEN ALLEMAAL.... ik zat dus ook op deze school en had het echt naar me zijn.ik kon blijkbaar beter met jongens dan met de meiden overweg.want hiervoor zat ik op een huishoudschool en dat was niks voor mij dus..maar ik heb hier in de zwaardstraat mijn beste schooltijd gehad..vraag me af wat er van de leerkrachten terecht is gekomen.

  Lager Technische School, 1982

  ik zat wel op deze school,maar toen zat die in de cornelis jolstraat.

  ik zat wel op deze school,maar toen zat die in de cornelis jolstraat... favorieten herinneringen???? deze school was net een klooster!! directrice gierveld.wat een heks was dat zeg.bleeker met zijn slappe handje.. nijmeier ook zo mafkees.alleen baak was nog menselijk.. nee ik heb hier geen plezier gehad. maar ik leef nog en dat zullen ze weten ook haha.ik heb nog wel wat contacten met diverse schoolgenoten van toen.o.a met jacqueline dijkhuizen(echt een tof wijfje en is nu me schoonzus) en jolanda kuiper sylvia van der zwan en desiree kool. en nog een aantal. je ken me mailen hoor ik ben aardiger geworden dan je denkt haha.

  De Branding, 1980

  nou ik heb hier weinig aan toe te voegen.

  nou ik heb hier weinig aan toe te voegen.ik ken juf van derploeg juf veenhof meester verhaaf.oja en meester kuiper(was niet me ideale leraar,maar ik was dan ook niet de ideale leerling)nog steeds niet trouwens.ben getrouwd heb zoon van 15 en 2 dochters van 11 en 6 [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] nou ik heb hier weinig aan toe te voegen.ik ken juf van derploeg juf veenhof meester verhaaf.oja en meester kuiper(was niet me ideale leraar,maar ik was dan ook niet de ideale leerling)nog steeds niet trouwensben getrouwd hebzoon van 15 en 2 dochters van 11 en 6

  Dr. de Visserschool, 1972