Jolanda Roke

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Roke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jolanda Roke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het was de eerste MEAO in Utrecht waarop een toeristische richting was en erg populair onder de dames.

  Het was de eerste MEAO in Utrecht waarop een toeristische richting was en erg populair onder de dames. We hadden dan ook uitsluitend meiden in de klas (later 1 jongen) maar enorm veel plezier met elkaar. We kwamen overal vandaan (Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum etc.) en de 3 jaar zijn omgevlogen.

  2017, Jolanda Roke

  Het was de eerste toeristische richting die in Utrecht werd gestart op de MEAO.

  Het was de eerste toeristische richting die in Utrecht werd gestart op de MEAO. In dat kader maakten we ook een studiereis naar Praag en Karlovivary. We hadden met elkaar enorm veel plezier en de 3 jaar is omgevlogen.

  2017, Jolanda Roke

  Ik kwam op mijn 10e in Zeist te wonen en kwam toen in de 4e klas terecht voor een paar maanden.

  Ik kwam op mijn 10e in Zeist te wonen en kwam toen in de 4e klas terecht voor een paar maanden. De 5e en 6e klas heb ik wel volledig meegemaakt. Mijn favoriete leraar was dhr. Rijksen. Ik ging toen veel om met Elly, Lieneke, Yvonne, Liesbeth, Diane en nog een aantal. Op zich kon ik het met iedereen goed vinden. Als afsluiting van de lagere school hebben we nog een musical gehouden wat me zeer is bijgebleven. Al met al heb ik een hele leuke tijd gehad en daarna ging ik nog met een aantal verder op de Mavo.

  2007, Jolanda Roke
  ?