jolanda noorlandt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda noorlandt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jolanda noorlandt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Het 'schooltje' zoals iedereen het noemt was een leuk, klein en knus schooltje met in totaal maar 18 kinderen op het eind.

  Het 'schooltje' zoals iedereen het noemt was een leuk, klein en knus schooltje met in totaal maar 18 kinderen op het eind. In de kleuterklas met juf Paulien. Lekker kliederen met verf en krassen met potloden. Ook lekker buiten in de zandbak en zomers onder sproeier. En dan ieder jaar met koninginnedag iets opvoeren met de klas. Wij als sesamstraat en de wat oudere leerlingen als bekend artiest.

  2004, jolanda noorlandt

  In het eerste jaar begonnen we met een grote groep, maar langzamerhand verlieten steeds meer mensen de groep.

  In het eerste jaar begonnen we met een grote groep, maar langzamerhand verlieten steeds meer mensen de groep. Uiteindelijk bleven we over met een klein meidengroepje. Na de diplomauitreiking gezellig naar the Jam in Utrecht. Daar lekker kletsen en dansen...........en dan afscheid nemen van elkaar. Dat was iets minder. Het waren 3 hele leuke en gezellige jaren.

  2004, jolanda noorlandt

  Eerste klas in B1A.

  Eerste klas in B1A. Echt een geweldige klas. Veel gelachen. Later naar de MAVO. Daarmee ben ik naar Zweden geweest op uitwisseling. Gezellig in een jeugdherberg met een groepie meiden. En natuurlijk onze concierge Nico waar we ieder tussenuur gezellig mee konden kletsen.

  2004, jolanda noorlandt
  ?