jolanda hisgen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda hisgen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda hisgen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Grappig die klassefoto, m'n eerste carnavalsfeestje in Den Haag op een kleuterschool.

  Grappig die klassefoto, m'n eerste carnavalsfeestje in Den Haag op een kleuterschool. Mijn oma had het pakje voor mij gemaakt. We hielden ook een cavia en een schildpad, die we elk weekend mee mochten nemen naar huis. Na veel gezeur mocht ik een keertje de cavia meenemen van mijn ouders, maar er werd altijd geloot, en ik had het verkeerde lootje. natuurlijk was ik ontroosbaar. Blijkbaar was ik zo verdrietig, dat m'n ouders me nog dezelfde dag verraste met een caviaatje.

  De Wildebras, 1968

  Heb les gehad van o.

  Heb les gehad van o.a. mevrouw Kuiper. Ik geloof dat ze best wel een beetje streng was. Elke dag stond er wel een kind in de hoek, zelfs ik heb één keer de geur van die hoek mogen opsnuiven, alleen maar om te kijken hoe dat was in die hoek. Ik weet nog dat de meisjes 's morgens koffie en 's middags thee moesten brengen naar de onderwijzers, en ik was altijd de pineut, omdat ik 'm moest brengen naar mevrouw Krijgsman. Ik weet nog wel dat het een enorm lokaal was en helemaal aan het einde van dat lokaal stond mevr. Krijgsman en die vlag van Israël, dat vergeet ik nooit.

  Burgemeester de Monchyschool, 1969

  Frans van mevrouw Jacobs, ik geloof dat ze in zo'n dafje reed.

  Frans van mevrouw Jacobs, ik geloof dat ze in zo'n dafje reed. En dan had je mevrouw Douglas, de aardrijkskundelerares. Wat ik van haar nog weet is dat ze erg trots was op haar geliefde Suriname en Parimaribo (ik zeg toch ook geen Amstidam). Mevrouw Douglas noemde haar leerlingen nooit bij hun voornaam. Het was altijd: meisje Hisgen, wijs mij aan waar Paramaribo ligt. Deze aardrijkskundelerares is het enige wat mij van deze school echt bij is gebleven.

  2e openbare MAVO, 1975

  ?