Jolanda Hagers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Hagers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Hagers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke tijd en ik heb er veel geleerd.

  Het was een leuke tijd en ik heb er veel geleerd. Ik kreeg ook les van een leraar die uit de hoekse waard kwam en dat was leuk dankzij deze leraar heb ik de school goed doorlopen. Afz Bastin Schipper

  Agrarisch Opleidingen Centr..., 1976

  Het waren mooie jaren en ik heb er veel geleerd.

  Het waren mooie jaren en ik heb er veel geleerd.Er was een leraar die uit de buurt kwam maar die is al jaren geleden naar Barendrecht verhuist omdat de leraar dicht bij zijn werk woont. dak zij deze leraar is het toch goed afgelopen met m,n schooltijd en ik m,n diploma gehaald in het jaar 1980.En in dit jaar ben ik ook bij een hovennierbedrijf gaan werken.En ik ben nog steeds werkzaam in deze cektoor en het bevaltme nog steeds.Al ben ik dan van werkgever veranderd maar het is nog steeds leuk en dankbaar werk omdat je ziet wat er onder je handen vandaan komt.

  Agrarisch Opleidingen Centr..., 1976

  Leuke tijd op toen nog LHNO de Schakel, Ik herinner mij o.

  Leuke tijd op toen nog LHNO de Schakel, Ik herinner mij o.a Docent Harm Onvlee,Docent Hans Nachtegaal Docente vd Ham, Docent Eveaarts, Directeur Kromwijk, Docent Frits Hoornweg, Docent Kees Sreeds, Docent Hans Cornelisse en concierge Stubbe. Verder leuke herinneringen aan o.a de Sinterklaas vieringen en de suprises. De werkweek in Hulshorst. Schaatsen als het had gevroren in plaats van gymastiek, De Sportdagen enz.

  Comenius College(de schakel), 1969

  ?