Jolanda Esselink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Esselink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Esselink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldig gezellige tijd gehad.

  Geweldig gezellige tijd gehad. Schoevers-opleiding met toen nog steno in alle talen. Helemaal uit nu. Was leuke codetaal. We lagen dubbel tijdens de etiquette-lessen. Maar namen het wel allemaal in ons op. Je wist maar nooit... Ben secretaresse geworden, maar niet voor lang. Heb sinds 1995 een eigen bureau in communicatie. Meiden uit die tijd waar ik veel mee omging: Marga Kroes en Thirza de Leeuw. Marga intussen teruggevonden, Thirza nog niet. Ben wat ouder van buiten, maar nog 19 van binnen! De schooltijd ligt nog vers in het geheugen.

  Factoor - CCC - MEAO, 1974

  Een strenge Christelijke school waar ik blijkbaar toch goed aardde.

  Een strenge Christelijke school waar ik blijkbaar toch goed aardde. Fluitend doorheen gekomen. Vond het zingen van psalmen wel wat dom. Dat deed je toch alleen in de kerk? Heb tijdens deze tijd veel opgetrokken met Wilma van Kalkhoven. Wilma waar zit je? Je verhuisde destijds naar Middelburg. Ik woon in Breda. Leuk om je weer eens te ontmoeten!

  rehoboth (vroeger: Christel..., 1970

  ?