Bekijk het volledige profiel van jolanda egberink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

jolanda egberink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Volgens mij was de meisjesscho...

Volgens mij was de meisjesschool (Heriburg) en jongesschool (Hildegrim). Ligusterhaag was de scheiding tussen de jongensschool hildegrimsschool en de meisjesschool heriburg school e Leuke herinnering vond ik dat de nonnen in mijn 3e schooljaar rokken mochten dragen. Het maken van tekeningen van bladeren op het schoolplein. De spelletjes met koninginnedag. Mijn favoriete non was Zr. Lidwina.

2006, jolanda egberink

Ik heb 1 jaar op deze school g...

Ik heb 1 jaar op deze school gezeten, in de 6e klas bij dhr Brummelhuis. De volgende dingen kan ik herinneren: - verjaardag van de meester, rietje en bruine boon - do,re,mi,fa.sol,ti,do zingen zodat de meester kon beoordelen of je goed genoeg kon zingen voor het koor - de cito toets met alle ingewikkelde puzzels - de spelletjes op het schoolplein zoals uit de treure 1,2,3,4,5,6,7 wie wil mij een kusje geven en dan stiekum kijken

2006, jolanda egberink

Ik heb SLP HBO-A medische rich...

Ik heb SLP HBO-A medische richting gevolgd. Het was een toffe school. Ik heb er onwijs leuke herinneringen aan. Vrienden toen waren Liesbeth Woldendorp, Rene Assink, Rob v Piekartz, Mariette Bremer, Miranda Tijdink, Nicoline Klokgieters, Henk Buma, Jos Roethof, Frank Leus, Rudi Glotzback, Jan Kolthof. Leuke activiteiten waar ik aan deel heb genomen: boerenkool hockey toernooi in Den Bosch, allerlei commissies (bar, cabaret).

2003, jolanda egberink
?