jolanda dijkstra

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  jolanda dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alhoewel ik er door mijn eigen schuld VEEL te lang over heb gedaan, ben ik toch blij dat ik de opleiding heb afgemaakt.

  Alhoewel ik er door mijn eigen schuld VEEL te lang over heb gedaan, ben ik toch blij dat ik de opleiding heb afgemaakt. Ook heb ik hier enkele goede vrienden aan overgehouden. ( Minouk, Miranda, Get Jan, oftewel Getje, Gregor en Mariska ). Het uitje naar de Ardennen was ook gedenkwaardig, alhoewel ik te chicken was voor de meeste (of eigenlijk, alle...) activiteiten daar, zoals het abseilen... Van grenzen verleggen is daar dus niet echt sprake geweest, maar we hebben het tenminste wel gezellig gehad ! Ik weet nog goed dat Izabella Budnicka en ik voor de hele groep hadden gekookt, een HELE grote pan macaroni ! En dat er hele grote spinnen in het " buiten-toilet " zaten ... En dat mijn slaapzak tijdens het klauteren over de rotsen in de rivier was gevallen en dat Floris hem er toen uit heeft gevist ... En dat Elise Oosterhof 's nachts dacht dat er iemand in onze kamer stond, waardoor wij dat ook dachten, dat was doodeng !!! En we hebben toen geleerd aan wie we wel iets hadden in geval van nood en aan wie niet ... Ik was niet zo'n fan van al die projecten die we in groepsverband moesten doen. Volgens mij kun je een opdracht het beste gewoon zelf doen, maar okee ! Wel leuk was dat er veel uiteenlopende vakken waren, de opleiding was heel breed. Zo heb ik leuke bijvakken als Psychologie en Italiaans Beginners & Gevorderden kunnen doen, wat ik een welkome aanvulling vond. Achteraf ben ik wel blij dat ik de opleiding uberhaupt ben begonnen, want ik stond al ingeschreven bij de RUG, voor Engels, maar daar had ik vast niet zulke geweldige vrienden ontmoet als ik hier heb gedaan !!!

  Hanze Hogeschool, BDI / IDM, 1997

  Een heel groot gedeelte van mijn jeugd ligt hier, bij deze school, ik heb er heel veel warme herinneringen aan.

  Een heel groot gedeelte van mijn jeugd ligt hier, bij deze school, ik heb er heel veel warme herinneringen aan. Sinds de kleuterschool al is Arianne Laverman bijvoorbeeld mijn beste vriendin, dat is best wel bijzonder, vinden we zelf ook ! Verder speelde ik vaak met Ernestine & Angrid Jongsma, ( uiteraard ) Marjanke Kloosterman, tot halverwege ( of zoiets ) de schooljaren Grietje Brinkman, maar die verhuisde later naar Surhuizum. Verder Baukje Hoekstra, Hennie Zijlstra, enz, enz. De stress van de CITO-toetsen ... Elk jaar laatste schooldag waarop je dan verkleed naar school mocht komen en er vervolgens een optocht door het dorp werd gehouden ... Spelen op " de balken ", die inmiddels allang zijn weggehaald, en in de enorme zandbak, die er ook allang niet meer is ... Inderdaad vreemd dat er nu een hele andere school in " onze " Fakkel zit, zoals Elisa Biemold ook al meldde in haar stukje... Favoriete leraren : Benedictus en Feenstra, Juf Marga.

  Christelijke basisschool de..., 1983

  schoolreis Londen ( HAVO ) schoolreis Berlijn ( VWO ) Het zitten in de zitkuil tijdens tussenuren.

  schoolreis Londen ( HAVO ) schoolreis Berlijn ( VWO ) Het zitten in de zitkuil tijdens tussenuren. VWO-Biologie, mijn slechtste vak ooit, maar waarmee ik wel geslaagd ben ( ik had een 4, iets wat mevrouw Miedema in elk geval niet had verwacht ! ). Wat was ik altijd zenuwachtig voor die lessen ! De leuke VWO -geschiedenislessen van Zeldenrust, waarbij er altijd HEEL veel gelachen werd ! HAVO-frans van mevrouw Baars, streng maar rechtvaardig ! In de tussenuren naar de Aldi, voor chocola, chips of cola, en 1 keer hebben Arianne Laverman en ik elk een hele enorme reep chocolade opgepeuzeld in een tussenuur, zodat we kotsmisselijk weer naar school moesten ... Ik heb aan deze school twee hele goede vriendinnen overgehouden, Martine Elderhuis en Marianne de Vries. Gymlessen op het Mejontsmaveld.

  Lauwers College, 1993

  ?