jolanda dewit

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda dewit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda dewit heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet veel namen meer.

  Weet niet veel namen meer.Ik heb er ook niet lang op gezeten.Ik ging om met lia en de namen die ik nog weet zijn agmet,monique en roy. Ik moest altijd lachen als we les hadden van meester pingwing weet niet eens zijn echte naam meer hij kon ook nergens tegen en meestal stuurde hij iedereen de klas uit.Het leukste was altijd dat je tussen de middag naar een gebouwtje kon denk dat het van de school was en daar kon je muziek draaien en thee drinken.Ging meestal gepaard met een uur extra spijbelen.

  Lagere Technische School, 1983

  Maar weet nog wel dat het hartstikke leuk was.

  Maar weet nog wel dat het hartstikke leuk was.De leukste school waar ik ooit op heb gezeten.Ik zat in de klas van meester cees de rood harige meester met zijn gitaar en ik was net als meer meisjes natuurlijk een beedje verliefd op mijn meester hij was ook altijd zo leuk en lief tegen iedereen.Wie ik nog herken van die tijd en van de klassen foto,s zijn mijn beste vriendin uit die tijd desiree deriks,diana filiks,en annamieke.En in de klas roy,herman,ronnie,jerry,remco,en johan en bij juf kittie,quiermo.dat zijn de namen die ik nog weet.

  pr.dr. ph.a.kohnstammschool, 1980

  Marianne de Wit een te gekke school mijn beste vrindinnen karin,lucienne en petra.

  Marianne de Wit een te gekke school mijn beste vrindinnen karin,lucienne en petra

  School voor Bloemsierkunst ..., 1974

  ?