jolanda Buizert

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda Buizert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda Buizert heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat bij juffrouw van Wijk in de klas, en ik herrinner me de grote trap in de school, waar we vrijdags om moesten staan om te zingen.

  ik zat bij juffrouw van Wijk in de klas, en ik herrinner me de grote trap in de school, waar we vrijdags om moesten staan om te zingen.

  Kleuterschool De Appelbloesem, 1966

  Ik zat op deze school, lijkt heel lang geleden.

  Ik zat op deze school, lijkt heel lang geleden. Later ben ik hier ook nog op avond-school geweest. Dhr. Holwerda was toen directeur. (leraar Duits). Samen met mijn broer Bert Buizert. Niet degene die hier ook al in de lijst staat, dat is een neef. Ik weet zelfs nog de eerste schooldag op de mavo. Alles leek zo groot. Ik dacht dat ik telkens zou verdwalen. Maar na een paar weken ken je de route op je duimpje. Ik werd veel gepest op school want ik was een dikkerd. Ik zat in de klas met Maja van Heezik, Marjan Quack, Monique Wanders, Petra Links, Addy Macay, Jolanda Snoep. Het was een leuke tijd, waarin de leraren en leraressen tot overspannenheid gedreven werden. (De jeugd van tegenwoordig......)j.c.buizert wanadoo

  Wilhelmina Mavo, 1976

  ik zat in de eerste bij juf.

  ik zat in de eerste bij juf. bruiniks, de 2e bij juf.ziermans en de 3e bij juf.van rossum. De hoofdmeester van meneer ellemeijer, later meester huisman. meester schipper was mijn favoriete leerlaar. Straf heb ik eigelijk nooit gehad, volgens mij. Of het heeft geen indruk achter gelaten.Mijn broers Riny en Bert Buizert hebben ook op deze school gezeten, maar dat moet rond de jaren '55 '60 geweest zijn. Natuurlijk bij meester v.d.nas. De nasibal........ j.c.buizert wanadoo

  Chr Basisschool De Klimop (..., 1968

  ?