Ontdek PLUS

jolanda brugmans

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda brugmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda brugmans heeft 9 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in het plantinghuis en heb op deze school in de 4e klas gezeten ik kan me weinig herinneren van deze school, wel dat we gingen schoolzwemmen in het bouweshotel, en een dagje naar schiphol want er zat iemand in de klas zijn vader werkte daar.

  ik zat in het plantinghuis en heb op deze school in de 4e klas gezeten ik kan me weinig herinneren van deze school, wel dat we gingen schoolzwemmen in het bouweshotel, en een dagje naar schiphol want er zat iemand in de klas zijn vader werkte daar

  Van Heuvengoedhart, 1971

  ik zat bij juffr.

  ik zat bij juffr. klazen en juffr. meier in de klas. ik ben op zoek naar klasgenoten wie herkend zich zelf in deze foto"s

  goudenregen kleuterschool, 1966

  ik kwam in 1978 op deze school het was het eerste jaar dat er bejaarde verzorging gegeven werd ik heb deze school niet afgemaakt.

  ik kwam in 1978 op deze school het was het eerste jaar dat er bejaarde verzorging gegeven werd ik heb deze school niet afgemaakt.

  Dr. A.J.L. van Beeck Calkoe..., 1978