jolanda ablak

Kent 27 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda ablak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  jolanda ablak heeft 3 klassenfoto's en kent 27 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Als je op school kwam, had je ...

  Als je op school kwam, had je hoesjes die je over schoenen gingen. Ze hingen aan de kapstok in een schoenenzak. Juffrouw Tonnie was mijn juf, buiten spelen in o.a. de zandbak was heel leuk. Op een klassenfoto kwam ik toch wel bekende gezichten tegen al zat ik in de andere klas. Wel een leuke tijd. Ik zat o.a. bij Franca de Vette, Gabriëlle Westhuis, Jantje?, Willie? en Marianne Lieve. Als ik de klassenfoto van mijn klas kan vinden denk ik dat ik er toch wel heel wat namen uithaal. Misschien zie ik de foto nog wel eens verschijnen.

  2004, jolanda ablak

  Een hele gezellige school, waa...

  Een hele gezellige school, waar je de docenten bij hun voornaam mocht noemen, dat was heel wat in die tijd. 4 dagen in de week naar school en vrijdag lekker vrij. Met een grote groep in de trein van Schiedam naar Maassluis West, heel gezellig...Je had niet echt een school idee. Toch ook wel wat diploma´s gehaald en ook lekker sporten waaronder zelfverdediging bij de judoschool, fotografie, zelf foto´s ontwikkelen in de donkere kamer. Dan ook nog de gezellige weekenden voor de sportopleiding met o.a. dropping en het dierengeluidenspel in het bos. Ik ben eigenlijk benieuwd hoe het met de bekende uit die tijd is! Van Edo,Ivonne en Ingrid heb ik het gelezen, dat na meer dan 20 jaar. Conclusie een HELE LEUKE TIJD van 1979 tot 1981.

  2004, jolanda ablak

  In de 1e klas meester Botse ee...

  In de 1e klas meester Botse een hele lieve man, in de 3e meester Engering daar kon ik niet mee door één deur (rood en rood ging niet samen). In de 4e meester den Hartog door hem ben ik gaan handballen. Er was een depedance in de Vliegerstraat, daar hadden wij heel vaak ruzie met de school naast ons. Op zich een leuke school waar ik met plezier aan terug denk.

  2003, jolanda ablak
  ?