Bekijk het volledige profiel van Joke visser en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Joke visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb een jaar op de noodschool ...

Heb een jaar op de noodschool gezeten achter het plein, hadden daar een juf, die mij regelmatig de klas uitstuurden.Hazelzet die altijd met je in gesprek ging als je wat gedaan had, en dan steenvast vroeg of je soms buikpijn had, want dat kon wijze op hormoonveranderingen. eeen Juf is toen naar het buitenland verhuisd? Haver was haar naam. Woensdagochtend naar de kerk om te biechten.

2004, Joke visser

Aan de overkant Belinda sigare...

Aan de overkant Belinda sigaretten kopen. Kookles het eten wat we niet lusten ging uit het raam, gevolg dat ik uit de klas gesleurt ben, en gevochten heeft op de gang waarbij ik heel haar blouse gescheurt heeft. Een klasgenoot heten Anja Snijders ze woonde op de parklaan. Als het warm was hadden de gym op het grasvld voor de school, waar dan de jongers kwamen kijken. Als klassehoofd tekenden je afwezigheid van een leerling af ( weggommen). Ik heb stage gelopen in het Antonius IJsselmonde. in het derde jaar ben ik tijdens engels uit de klas gestuurd, en nooit meer teruggekomen.

2004, Joke visser
?