joke vanwestreenen

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke vanwestreenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  joke vanwestreenen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  kijk ook naar oranje-nassau ,Rotterdam.

  kijk ook naar oranje-nassau ,Rotterdam.De school staat er 2 maal in. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] gymlessen van dhr.? De dropjes van de drogist op het hoekje. dhr. van Wijk, dhr.Buitenhuis. De vele Berkelaren waar ik er een van ben. De fietstochten naar school door de regen.

  2004, joke vanwestreenen

  Ik herinner me nog veel namen: Aagje,Reny Cameron,de tweeling de Ruiter,Herman Verwoerd,Tilly van der Brink,Ria van Valburg,Tonny Rozendaal,Rein de Lange,Nellie Neelis,Aafke Neelis enz.

  Ik herinner me nog veel namen: Aagje,Reny Cameron,de tweeling de Ruiter,Herman Verwoerd,Tilly van der Brink,Ria van Valburg,Tonny Rozendaal,Rein de Lange,Nellie Neelis,Aafke Neelis enz.Waar ik goede herinneringen aan heb zijn alle spelletjes op het schoolplein: elastiekie twist,paterlillen( wie heeft dat spel toch uitgevonden)meester van hoogdalem die kalknagels had,juffrouw dijkstra( met haar blonde golvende haar,dat vond ik toch zo mooi), meester polet,meester dokter.ik heb een leuke tijd gehad. Na de MULO de verpleging in gegaan en dat doe ik nog steeds. Allerlei opleidingen gevolgd.Werk nu als diabetesverpleegkundige,4 dagen in de week,in het Ijssellandziekenhuis Capelle aan den IJssel

  2004, joke vanwestreenen
  ?