Joke van Beusichem

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke van Beusichem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke van Beusichem heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school bestaat helaas niet meer.

  De school bestaat helaas niet meer. Het is inderdaad al een tijd geleden maar directeur Haug of hoe je dat ook schrijft ken ik nog wel. Ik zat in de klas bij Roland Umans, Theo Rietmeijer, Carla Michels, Lucienne Waldram, Joost Vermeulen, Annemiek Vermaas, Debbie Verhagen, Monique??, Liesbeth, Suzanne, Irmelin Kruyfer, Tim Kouwenberg...verder schieten me even geen namen te binnen. Ik weet alleen nog heel goed dat de schooltandarts de ramp van het jaar dan werd je gehaald en afgevoerd naar de kleedkamer van de gymzaal bij tandarts Tan ....ik heb er nog een syndroom van ..voor eeuwig bang voor de tandarts en oja het vreselijkste kind van de klas ......Gerard van der Kubbe....ik vraag me toch wel eens af wat er van hem geworden is hahahaha..

  Sint Rafaëlschool, 1968

  Het leuke vond ik dat ik mijn oude vriendin op deze site tegenkwam Irma Zwietering en ook namen van mensen bij wie ik in de klas heb gezeten, Corine Mayenburg, Petra Harte, Rene Hoveling, Carla Michels, Freddy Hoogendijk, Emiel Adrichem die zo goed moppe

  Het leuke vond ik dat ik mijn oude vriendin op deze site tegenkwam Irma Zwietering en ook namen van mensen bij wie ik in de klas heb gezeten, Corine Mayenburg, Petra Harte, Rene Hoveling, Carla Michels, Freddy Hoogendijk, Emiel Adrichem die zo goed moppen kon vertellen, zou hij dat nog kunnen? De biologieleraar(Holterman) vond ik wel super een echte ouderwetse hippie en dat tussen al die zusters, broeders en fraters hahaha en tja Beets de congierce brrr....wat een creep hij had volgens mij ook altijd een hond bij zich (een bouvier) en dan directeur houthuizen met zijn bakkebaarden maar toch....een leuke tijd gehad. De verliefde frater Brammer en Zuster Brigitte hahaha....en ze dachten dat het een groot geheim was!! Hoe zou het met ze zijn. Zuster Igna met wie ik altijd ruzie had omdat ik het niet met haar eens was, diverse malen zat ik bij de directeur. En tja die ouwe Uppink ik vraag me af hoe oud hij toen was (heel oud wat ik me ervan herinner)

  St. Dominicus MAVO, 1968

  ?