Joke vanbekkum

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke vanbekkum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke vanbekkum heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg veel favoriete herinneringen heb ik niet.

  Erg veel favoriete herinneringen heb ik niet. Namen nog wel: Helmerhorst en Oppenhuizen (hoofd v.d.school, kaal, en soms erg gemeen. Gooide wel met borstels door de klas. In de 6de klas naar Putten op de fiets met schoolreisje, een paar nachten in de jeugdherberg slapen (weet iemand de naam nog?)Vriendinnen: Dientje Arlar, Janny Hartogsveld, Tinie? die op het Anjerplein woonde.

  Willem de Zwijgerschool, 1957

  Hele hechte vriendinnengroep: Constance de Beaufort, Charlotte Tillema, Toos de Goede.

  Hele hechte vriendinnengroep: Constance de Beaufort, Charlotte Tillema, Toos de Goede. In deze tijd veel gaan volleyballen bij Spirit, samen met Ina Mijdam, Tineke Nix e.v.a.Ontzettend goede herinneringen aan deze school. Mijnheer De Graaf, Haantje, mevr.(eef) Jansen, mijnheer Van Eerden, Duitse lerares uit de Timorstraat(?) en de eerste jaren mijnheer v.d.Goot.schoolreisjes naar Texel en Loosduinen. Geen jongens op school maar wel rond de school. Veel hoofden omhoog als er weer een Puch langs kwam. Kleine klassen, soms bijna privéles.(wiskundeles). Of de biologielessen van de heer De Graaf: met z'n allen het bos in. Zelf de klassenavonden organiseren. Ben benieuwd: zijn er nog meer mensen die iets voor een reünie voelen. Ik ben samen met Joke Veldt-Dirkse en Ina de Vries- Mijdam op schoolbank gaan zoeken.

  juliana van stolbergschool, 1963

  ?