joke van derpol

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke van derpol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  joke van derpol heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  weet niet zo heel veel als je dingen leest schiet je wel wat te binnen.

  weet niet zo heel veel als je dingen leest schiet je wel wat te binnen.b.v.muziekles boven naailes waar iemand? met zijn vingen onder de naald zat. ik heb mijn naaizak en speldekussen nog. gijmles op het grasveld honkbal. een leraar ik dacht geschiedenis waar we allemaal verliefd op waren. aan de overkant winkeltje waar we sigaretten en snoep kochten. de zwemlessen die altijd verplicht waren. de kookjuf die zwanger was en waar we een stukje voor opvoerde als afscheid.

  2004, joke van derpol

  leuke tijd vooral met rie siermans,joke v.

  leuke tijd vooral met rie siermans,joke v.deursen,sophie vt hout. kan niet zo heel veel meer herrinneren.wel de verhuizing naar de bruynsstr en het badhuis wat je vaaf het trappenhuis kon zien. en juffr.verbraeke waar we wel thuis mochten komen op de schiedamseweg. en het snoepwinkeltje aan de overkant. en dat we altijd voor schooltijd met joke v.deursen en ria siermans naar de kerk gingen. en later zijn we naar de uishoudschool gegaan in de stad bij het vrije volk(slaak??)

  2004, joke van derpol
  ?