Joke van der Eerden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke van der Eerden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joke van der Eerden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De soos! Dondagavond en vrijdagmiddag uren borrelen in dat gezellige, donkere hok.

  De soos! Dondagavond en vrijdagmiddag uren borrelen in dat gezellige, donkere hok. De drie musketiers: Annemarie, Rachel en ik. Fantastisch! Wat hebben wij gelachen! Dave Klop, Tim, Geert en de voorzitter (hoe heette-ie ook weer?), ook altijd present. De eerste week naar de Ardennen zal ik ook nooit vergeten. De 'boertjes' (Ramon en ...) uit West-Friesland in het derde en vierde jaar, Ruby, het Rembrandsplein, Klaasen, Marketing van Rijk (hik!), Inkoop. Zal het niet gauw vergeten!

  2003, Joke van der Eerden

  Jeetje, tijd geleden.

  Jeetje, tijd geleden. Grote klassen,schoolmelk, vriendinnetjes. Esther, Simone, Marjan. Hoofd van de school, ben z'n naam vergeten, was erg aardig. Dubbele vijfde en zesde klas hadden we, met zovelen waren we. Goeie herinneringen aan die tijd!

  2003, Joke van der Eerden

  Supertijd hier gehad.

  Supertijd hier gehad. De kantine, de kuil, vrienden (Barry, Soft, Jappie, Veenstra), vriendinnen (Larka, Cindy, Claudia, Hanneke, Erika, Chantal), Sam Sam op vrijdagmiddag (en vaker!) Naar de conrector gestuurd worden. Hoop lol gehad. Zou die tijd graag nog een keer over doen. Wie is er nog meer van die tijd? Tot op heden nog weinig bekenden op de site! Groetjes, Joke

  2003, Joke van der Eerden
  ?