Joke V Vosbergen

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke V Vosbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Joke V Vosbergen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik begon in klas 1D en was Mevr.

  Ik begon in klas 1D en was Mevr. Ybes nog directrice in klas 2C kwam mevr. Vis als directrice (1958), daarna de 3e klas als hulp in de huishouding, waarbij ik nog praktijk heb gedaan bij de familie Horvath (van de Horvathweg. Toen in de 4e klas Kinderverzorging waar wij maar met z'n 8e zaten:nl. Ineke van Eysden, Meta Moerman, Ineke van Nugteren, Hennie Monster, Cobie van Heest, Cora Meijer en Gonne Bargman en ikzelf. Dat was een erg leuke tijd. Nu ben ik gescheiden en moeder van 2 jongens en schoonmoeder van 2 schoondochters en oma van 4 kleinkinderen 1 meisje en 3 jongens waarvan een tweeling.

  2008, Joke V Vosbergen

  Ik zat 3 jaar bij juffrouw van Leeuwen die op 18 april jarig was, later heb ik nog op haar kinderen gepast Bij mij in de klas zaten o.

  Ik zat 3 jaar bij juffrouw van Leeuwen die op 18 april jarig was, later heb ik nog op haar kinderen gepast Bij mij in de klas zaten o.a. Maarten Otten, Rita Tichelaar, Greetje Boerlage, Wim Munster, Manja Willemse, Rien Adriaansen, Bennie Roobol, Cockie Labij, Gerrie Baan, Jan Maison, kees Klerk, Rolf Visser, Alie Roelofs, Hennie van Inge Ook heeft mijn Moeder nog een paar jaargangen van de Schoolkrant. Dhr. Th. Stolk ging in 1955 weg van school en daarvoor in de plaats kwam Dhr, vd Jagt. In klas 4 kreeg ik meester Bijl als onderwijzer, die ontzettende spannende verhalen kon vertellen. In de eerste schooljaren was ook de Rooms-Katholiekeschool bij ons in het gebouw naderhand kwamen zij aan de andere kant van de Laanslootseweg. Er werd af en toe heel wat afgeknokt tussen deze twee scholen. Ook herinner ik mij de leuke Koninginnedagen op Vreelust waar er van allerlei spelletjes gedaan werden.

  2004, Joke V Vosbergen
  ?