Joke Tolsma

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Tolsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Joke Tolsma heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school gezeten van de 1e t/m de 4e klas, daarna ging ik verhuizen naar Amstelveen.

  Ik heb op deze school gezeten van de 1e t/m de 4e klas, daarna ging ik verhuizen naar Amstelveen. Alle klassen heb ik juf Redeker gehad een hele aardige juf. Vooral de cavia's die ze in de klas had vond ik leuk. Namen die ik me nog goed herinner zijn Anja (toendertijd mijn beste vriendin), Ans, Rene (die woonde aan de overkant, zijn vader had de Gall & Gall zaak en later ontmoette ik hem weer op mijn middelbare school de Theo Thijssen Mavo in Amstelveen.), Doris en Hetty.

  Cornelis Krusemanschool (Op..., 1964

  Prima naar het zin gehad op deze school.

  Prima naar het zin gehad op deze school. Vooral toen de school nog op de van Heuven Goedhartlaan zat. In de pauzes rondjes lopen om de school of op het grasveld zitten het had wel wat toen. Ik was vooral vriendin met Rosita Drost, maar ik herinner mij ook Karin, Baukje, Gerti. Van de leraren vooral Elzinga, maar ook Pieterson, Riemens, Stoel en van Veen.

  theo thijssen mavo, 1970

  Ik kwam op deze school in de 5e klas bij mener Zigtema.

  Ik kwam op deze school in de 5e klas bij mener Zigtema. Hiervoor had ik in Amsterdam op een school gezeten. Ik herinner mij nog dat ik het een hele leuke klas vond. Namen die ik mij nog herinner zijn Sylvia de Graaf, Ilona Bloemzaad, Jeannette Wieringa, Mike Buenting, Siebe v.d. Mey.

  Jan Ligthartschool, 1968

  ?