Joke Tanis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Tanis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Tanis heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten. Het 2e jaar in klas 2C met heel veel meiden uit sassenheim o.a. Rita van Praag,Cobie Hogewoning,Truus Jongbloed.Ik heb nog wel de uitslagen van het examen van de primaire opleiding. Leuke herinneringen aan het trouwfeest van juf. van wezel waar we met z'n allen in de bus naar toe zijn geweest. Onze klasseleraar Dijkstra die engelse les gaf.

  Prot.Chr.Huishoudschool 'J..., 1963

  De eerste klas bij juf de Weert.

  De eerste klas bij juf de Weert.Met 4 jongens en 4 meisjes in de zesde klas bij meester Stam. Namen die ik nog weet Wilma Hendriks,Henny Loef,Arie de Vormer,Peter van Ruiten,Misschien zegt dat iemand wat.Ik ben inmiddels al jaren getrouwd heb 2 dochters en 3 kleinkinderen.

  openbare lagere school, 1957

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten. In het 2e jaar in klas2C met heel veel meiden uit sassenheim o.a Rita van Praag,Cobie Hogewoning,Truus Jongbloed.Ik heb nog wel de uitslagen van het examen van de primaire opleiding. Leuke herinneringen aan het trouwfeest van juf. van wezel waar we met z'n allen in de bus naar toe zijn geweest. Onze klasse leraar was Dijkstra die ons engelse les gaf.

  JACOBA VAN BEIEREN, 1963

  ?