Joke Sietses

Kent 0 personen

REG_PARTNER
Woont in Hoorn

  Bekijk het volledige profiel van Joke Sietses en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Joke Sietses heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  In deze tijd was dit een experimentele opleiding.

  In deze tijd was dit een experimentele opleiding. Wij moesten zelf aangeven wat we wilde leren. Ik weet nog dat ik erg verbaasd was toen ik hier achter kwam, bij de sollicitatie was hier niets over verteld. Na 1 jaar ben ik gestopt met de opleiding. Gewerkt dat jaar op Vlier 4.

  2007, Joke Sietses

  Na de MAVO doorgegaan met de MEAO.

  Na de MAVO doorgegaan met de MEAO. Dit heb ik wel in de avonduren gedaan omdat ik inmiddels overdag werkte. In het laatste jaar heb ik nog vakken in Zaandam gevolgd omdat niet alle vakken meer in Purmerend gevolgd konden worden.

  2007, Joke Sietses

  Gewerkt in het verpleeghuis van november 1974 t/m juni 1975.

  Gewerkt in het verpleeghuis van november 1974 t/m juni 1975. Ik heb alleen de vooropleiding voor ziekenverzorgende gedaan en een paar maanden stage op afdeling C (zoals dat toen heette). Voor de opleiding, die in februari begon een paar maanden op afdeling B gewerkt als aspirant-leerling. Op deze afdeling heb ik wel prettig gewerkt en ik heb nog veel herinneringen aan mensen die daar toen woonde of werkte.

  2007, Joke Sietses
  ?