joke scholte

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke scholte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  joke scholte heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat leuk dit te lezen!! Ik was nieuwsgierig en kijk aan zowaar een berichtje van een klasgenootje, Yvonne Budding, toch meer dan dertig jaar geleden !! Bij de meeste namen die je noemt kreeg ik weer de gezichten voor me!! Leuk hoor.

  Wat leuk dit te lezen!! Ik was nieuwsgierig en kijk aan zowaar een berichtje van een klasgenootje, Yvonne Budding, toch meer dan dertig jaar geleden !! Bij de meeste namen die je noemt kreeg ik weer de gezichten voor me!! Leuk hoor. Zowel mijn broer Martin als mijn oudere zus Gerda zaten ook op de Fuhrhopschool dus ik was wel voorbereid op oldenhave! maar een pedagoog , nee dat was hij zeker niet! Verder voornamelijk mooie herinneringen, Mijnheer Kok? in de vijfde klas die zo van de p.a. kwam en erg enthousiast, heeft ons nog met blokjesbal naar de halve finale weten te brengen {gaf zelf gymles denk ik} Heleboel herinnerigen komen boven, te veel om op te schrijven, laat het daarom hier maar even bij!

  Burgemeester Fuhrhopschool, 1962

  ?