joke sahli

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke sahli en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  joke sahli heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vooral de brugklas was een gouden tijd en klas 4 en 5.

  vooral de brugklas was een gouden tijd en klas 4 en 5. In de laatste 2 jaar een vaste vriendenclub waar we heel veel mee ondernomen hebben. Strandwandelingen, lekker de stad is, feestjes ( vooral die bij Rob in Breda ) en ga zo maar door. Een aantal klasgenoten waren Arjan v de Werken, Frank Lamin, Ed Vroon, Rob,Marco Brandsema, Josefien, Marianne, Emilie Bremers, Maret Aalders, Herman Kaal, en nog veel meer om op te noemen. In de bruglas en klas 2 en 3 herinner ik me vooral Jos van Die, Kees van Rikxoort ( weet je nog dat gevonden jonge eendje ? ), Tonny Gouw, Hans Bakker, Marianne Vos ( verhuisd naar Leersum waar we nog hebben gelogeerd ) en de dochter van Broekhuizen ( verhuizingen ). Haar voornaam ben ik even kwijt maar ik herinner me nog wel het huis aan de Bree.

  Christelijke Scholengemeens..., 1973

  Het was vooral een hele leuke tijd met veel vrienden en kennissen, zowel jongens als meiden.

  Het was vooral een hele leuke tijd met veel vrienden en kennissen, zowel jongens als meiden. Helaas is het schoolgebouw al jaren geleden tegen de vlakte gegaan. Namen die ik me nog herinner: de vriendinnen Els van Wijngaarden en Marianne, maar ook Ad Bijl, Tonnie Sturrus, Kees Spruyt, Elsart Vuyk, Bas vd Wilt, Bas Roos, Maret Aalders, Theo Groeneveld etc. Heel veel ondernomen samen, met name de kampweek in de 6ew klas was top. Van Theo herinner ik me nog het huis aan de rivier en de boerderij met de ganzen. Ad was een jeugdvriendje, hij woonde aan de Wetstraat. De ouders van Tonnie wonen nog steeds aan de Wetstraat heb ik gezien. De beide Bassen ben ik nog wel eens tegengekomen bij ABN AMRO, maar dat is ook al weer jaren geleden.

  paulusschool, 1965

  ?