Joke Rozing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Rozing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joke Rozing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Het laaste jaar zijn we verhuisd van de Europaboulevard naar de Tafelbergweg, dit was een erg rommelig jaar en helaas was de sfeer in het nieuwe gebouw niet meer het "echte" HTS gevoel.

  Het laaste jaar zijn we verhuisd van de Europaboulevard naar de Tafelbergweg, dit was een erg rommelig jaar en helaas was de sfeer in het nieuwe gebouw niet meer het "echte" HTS gevoel. Wat was Lakeman gefrustreerd dat hij zijn destillatiekolommen niet aan de praat kreeg... Zwaga met z'n giga-moeilijke tentamens en de ontembare Bronkhorst. Onwijs leuke tijd gehad. Jammer om te lezen dat de afdeling opgeheven is.

  2004, Joke Rozing

  Ik deed VMBO.

  Ik deed VMBO. Iedereen had daar een eigen samengesteld vakkenpakket, waarin (naast de normale vakken) gezondheidszorg, textiel of nog zoiets vaags verplicht was. We hadden niet de braafste klas, ik kan me nog heel goed herinneren dat Kiki tijdens een les gezondheidszorg geheel overstuur de klas uit is gerend. Achteraf realiseer je je pas hoe erg zoiets is.

  2004, Joke Rozing

  Ik heb alleen in de eerste klas op deze school gezeten.

  Ik heb alleen in de eerste klas op deze school gezeten. Ik kan me alleen herinneren dat er een meisje was dat ging emigreren. Dat iemand naar heel ver weg ging verhuizen, heeft een diepe indruk gemaakt.

  2004, Joke Rozing
  ?