joke Oosten

Kent 7 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke Oosten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  joke Oosten heeft 1 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik was een kleuter die niet graag naar school ging.

  ik was een kleuter die niet graag naar school ging. ik liep zelfs wel is weg van school. ik weet wel dat ik de verkleed feestjes niet echt leuk vond. maar dat is wel erg jammer.

  Kleuterhuis, 1967

  het waren de laatste twee jaar van de hogere school dat ik daar zat ik vond meester bakker wel leuk met tecniek en dan de gim meester hij was onze mentor voor twee jaar het was een klein mannetje en als ik kwaad was had hij altijd wel tijd om even met mij

  het waren de laatste twee jaar van de hogere school dat ik daar zat ik vond meester bakker wel leuk met tecniek en dan de gim meester hij was onze mentor voor twee jaar het was een klein mannetje en als ik kwaad was had hij altijd wel tijd om even met mijn te stoeien even de agressie af reageren op een goede manier. verder was ik wel een leuke meid die andere mee kreeg het was wel leuk op deze school vooral de dieren stonden mijn wel aan

  Tiemen Brouwerschool, 1978

  het was een school waar ik mijn zelf kon zijn.

  het was een school waar ik mijn zelf kon zijn. heb er niet echt lang gezeten alleen de brugklassen maar. deze school had veel lieve meesters en juffen. de liefste waren gruppen en toxopeus meesters voor wiskunden en nederlans.

  scholengemeenschap Van der ..., 1976

  ?