Joke Melching

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Melching en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Melching heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kooklessen vond ik heel leuk, hoewel ik er niks van bakte.

  De kooklessen vond ik heel leuk, hoewel ik er niks van bakte. Strijken vond ik onzin, en dat vind ik nu nog steeds. We moesten op papier een flatje inrichten dat was ook wel nuttig. Maar verder was ik eigenlijk wel klaar met school, er waren belangrijker dingen in het leven zoals b.v. dansles en jongens haha. We hebben in 1997 reunie gehad, dat was heel erg gezellig.

  Vijfsprong, 1973

  Met z'n allen op de fiets van Callantsoog naar Schagen nou ja tot mijn veertiende toen ging ik op de brommer.

  Met z'n allen op de fiets van Callantsoog naar Schagen nou ja tot mijn veertiende toen ging ik op de brommer. Ik ging het meest om met Alie van der Kooij en Tiny. Tussen de lessen of in de pauze snoep kopen in het winkeltje op de Loet, of een dubbeldikke roomijs bij Jamin die zat toen nog op de Landbouwstraat. Leuk om alle namen van leraren te lezen, dan komt er weer van alles boven.Meneer Pippel gaf muziek en Brummel biologie dacht ik, van deze twee hebben mijn dochters ook nog les gehad, grappig is dat.

  Gemeentelijke Schagen, 1969

  In de eerste klas hadden we juf List, en de vijfde en zesde zaten toen bij elkaar en die hadden meester v/d Haar.

  In de eerste klas hadden we juf List, en de vijfde en zesde zaten toen bij elkaar en die hadden meester v/d Haar.Ik zat in de klas met o.a. Rita Brak, Simone Schagen, Wilma Tichelaar, Mara Smit, Ineke Eradus, Ingrid en Jeanette van Scheijen. Later kwam Ria v.d Ploeg er bij. Als Sinterklaas kwam gingen we naar "het zaaltje". De school was toen nog op de plek waar nu AH is.

  Frankendael, 1963

  ?