Bekijk het volledige profiel van Joke Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Joke Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik weet er niet meer zoveel va...

Ik weet er niet meer zoveel van. Het is al zo lang geleden. Ik herinner me nog wel een naam van een vriendinnetje: Anneke. En ik herinner me nog dat er een reunie geweest is toen de school 25 jaar bestond. Daar ben ik ook nog geweest met mijn zusje. en onze kinderen.

2009, Joke Leeuwen

Wat ik nog weet is dat we voor...

Wat ik nog weet is dat we voor de gymles een heel eind met de fiets ergens naar een of andere gymzaal moesten. En ik hield al helemaal niet van gym. Ik herinner me nog Meneer de Jong van wie we in de 4e klas nederlands kregen. Fijne man.

2009, Joke Leeuwen

Dit schooljaar is voor mij een...

Dit schooljaar is voor mij een hele leuke tijd geweest. Volgens mij trok ik met 2 vriendinnen op: Marianne, met wie ik nog lang bevriend ben geweest en Gerda, die ik uit het oog ben verloren. We hebben een hoop lol gehad, dat jaar. Met dit schooljaar bedoel ik de Vormingsklas. Daarna wilde ik de verpleging in maar dat is niets geworden. Uiteindelijk ben ik op kantoor terecht gekomen. Ik ben benieuwd of er nog iemand is die zich mij herinnerd.

2009, Joke Leeuwen
?