joke lassche

Kent 4 personen

In een relatie , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke lassche en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  joke lassche heeft 3 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  REÜNIE MARTIN LUTHER KINGSCHOOL

  Op vrijdag 12 oktober 2018 vieren we dat de Martin Luther Kingschool 50 jaar geleden van start is gegaan. Vanaf 19.30 -21.30 uur zijn alle oud-leerlingen, die voor augustus 2012 de school hebben verlaten van harte welkom op het Oostelijk Halfrond 441. Ook alle oud-leerkrachten zijn van harte welkom om herinneringen op te halen en het nieuwe gebouw te bewonderen. U kunt zich aanmelden op de website van de Kindercampusking . Bent u in het bezit van beeldmateriaal en wilt u dit met ons delen, dan kunt u dat sturen naar : n.verschuur@kindercampusking.nl. Zegt het voort en meld u aan! De reünie commissie.

  Martin Luther King, 1968

  Het was een hele leuke tijd, waar ik nog grappige herinneringen aan heb.

  Het was een hele leuke tijd, waar ik nog grappige herinneringen aan heb. Met 1 oud collega heb ik nog contact. De schooltuinen, de fusie met Teddybeer, de gezellige kleine groepen, de school die er bij kwam. Een turbulente periode.Het schoolgebouw is nu helemaal verbouwd en is erg mooi geworden.

  Oecumenische De Ark, 1981

  In de eerste groep hadden we juffr.

  In de eerste groep hadden we juffr. Groos; wat een lieverd was dat.In de tweede Juffr. v.d.Horst, en toen juffr. Huisman(brrr)Juffr. Mulder,dhr.Smeenk,(heb ik veel later nog verscheidene malen teruggezien) en Hoekstra. Ik zat in de klas met Jantien van het verhuisbedrijf, Ineke Osinga, Richard Koch, Paul Woortman, Ineke van Dijk, Lenie Stadtman,Cor de Roo, Rudie Mulder,Hans Brandsma,Egon Jansen.We hebben een groot aantal jaren geleden nog een reunie gehad.Was leuk.

  Oranje school, 1961

  ?