Joke Kleine Deters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Kleine Deters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Joke Kleine Deters heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  ik ben maar een jaartje naar deze school gegaan, ik wilde toch al geen kleuterleidster worden, maar mijn beste vriendin ging ook naar deze school.

  ik ben maar een jaartje naar deze school gegaan, ik wilde toch al geen kleuterleidster worden, maar mijn beste vriendin ging ook naar deze school

  2004, Joke Kleine Deters

  Vanuit Groningen naar Ermelo, werken en een opleiding doen.

  Vanuit Groningen naar Ermelo, werken en een opleiding doen. Het was zwaar, maar ik heb ook hele goede herinneringen. Ik ben begonnen in 7912, maar omdat ik gezakt ben een jaar later naar 8009-1 gegaan. In 2001 hebben we een reünie van deze cursusgroep gehad.

  2004, Joke Kleine Deters

  In de 2de klas vond ik er niets meer aan en liep meer te winkelen in de stad, dan dat ik de lessen volgde.

  In de 2de klas vond ik er niets meer aan en liep meer te winkelen in de stad, dan dat ik de lessen volgde. Natuurlijk was dat niet zonder gevolgen en moest de 2de overdoen. In 1976 zijn we verhuisd naar Holwierde. Ik vond het vreselijk; van een grote stad naar een plattelandsdorp waar ik nog nooit van gehoord had. De herinneringen zijn lastig; want op welke school en in welke klas was het nou? Door de foto's weet ik nog wel wat namen en gezichten, maar de 2de keer in de 2de klas, weet ik niet veel meer van

  2004, Joke Kleine Deters
  ?