Joke Hoetmer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Hoetmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Hoetmer heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Mariaschool zat trouwens aan de Da Costakade, ook wel - later wellicht - scholengemeenschap de Liefde genoemd, maar niet in mijn tijd.

  De Mariaschool zat trouwens aan de Da Costakade, ook wel - later wellicht - scholengemeenschap de Liefde genoemd, maar niet in mijn tijd.

  Mariaschool, 1952

  geen enkele goede of liefste herinnering aan de zusters Alberta, Stephanie, Nepomucena en zo want die droegen alleen maar bij aan de naargeestigheid van de gehele omgeving.

  geen enkele goede of liefste herinnering aan de zusters Alberta, Stephanie, Nepomucena en zo want die droegen alleen maar bij aan de naargeestigheid van de gehele omgeving. Zelfs als het waar is dat ze met elkaar veel ellende hadden meegemaakt in een Jappenkamp: wij verdienden het niet om hiervoor gestraft te worden. Want van straffen uitdelen hielden ze. Zuster Alberta was er bijv. gek op om mij uit de handwerkklas te zetten omdat ik s'morgens niet naar de mis geweest was. Stephanie en Nepomucena waren zo "handig" om mij met een gebroken been op het schoolplein door te laten lopen terwijl ik amper kon staan, mij de hele middag vervolgens op een bankje hebben gezet, en toen ik aan het eind van de middag eindelijk naar het WG kon was de voet dermate scheef gaan staan dat ze hem op deze manier maar in het gips gezet hebben waardoor ik een levenslange scheve poot heb. Dit gebeurde trouwens op de lagere school op de bekende gedeelde speelplaats van de (meisjes) Maria en de (jongens) Bavo. Steef en Maizena waren de z.g. EHBO-ers in het pandje.

  Maria (M)ULO, 1958

  ?