Joke Heemskerk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Heemskerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joke Heemskerk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vreselijke opleiding maar onwa...

  Vreselijke opleiding maar onwaarschijnlijk veel lol gehad. Maud, Pamela, Marcella, Martina, Chantal ("Charlotte), Ellis ("Alice"), onwijs gelachen. De directrice die ons bijna van school stuurde; de "rukker" in de auto en de 'flasher' op de nauwe trap in de v. Baerlestraat; het geluid van papier dat uit frustratie uit de typmachines werd gerukt; de warme choco's; de thee'tjes met Maud en "Weet je wie we zaaaagennnn!". De steno-lerares met de "Leer je vanzelf hoor, ja hoor, ja." steenvaste opmerking; het alfabetiseren van de "Jans(s)en(s)" en "Klaa(s)se(-)Bos(ch)" kaartjes... Opleiding vond ik 3 keer niks, maar heb 'n giga tijd gehad om nooit te vergeten. En ik kan nu heel snel typen...

  2003, Joke Heemskerk

  Helaas maar 1 jaar, ik bleef z...

  Helaas maar 1 jaar, ik bleef zitten in de eerste klas (teveel lol gehad)... goede herinneringen aan de klas, de introduktie-dagen en Kathy en Esther!

  2002, Joke Heemskerk

  Economie van "Daan" (tassen en...

  Economie van "Daan" (tassen en boeken uit het raam, Tjaco, Frank, San en ik dus ook...), Nederlands van Destree (stalen boekenkast voor de deur gezet, zodat Destree er niet meer in kon. Concierge Van Roden die helemaal uit zijn dak ging van dit akkefietje...), Engels van Duppen, Duits van Musschert (die-der-das-den), gym van Frans Thuys (oh jee, zit mijn haar wel goed?) en Anita die "jurk" werd genoemd door Lammerts. De bontjas van Anna, de 'werkweek' in Bergen en verkeerd gefietst natuurlijk. Zoenen met Bart. Vreselijk gelachen altijd, (te)veel herrie geschopt, maar wel leuke tijd, vooral in de oude gebouwen (we kwamen altijd te laat).

  2002, Joke Heemskerk
  ?