Bekijk het volledige profiel van Joke Felen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Joke Felen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Deze school heette eigelijk de...

Deze school heette eigelijk de woelwaters, ik heb een fijne tijd gehad, en juf Swiep was een lieve juf. Mijn ouders werkte oa voor de kerk aan de klopperstraat en voor pro- rege zelf woonde we aan de zuiderboerenvaart en zijn later verhuisd naar de elzenbaan, waar ik mijn lagere school hebt afgemaakt.

2004, Joke Felen

EEn leuke tijd gehad op deze s...

EEn leuke tijd gehad op deze school. ,met docenten zoals meester Buis en meester Overbeek. Eerst L.H.N.O. gedaan en later nog 1 jaar AW, dit was toch niet helemaal mijn keuze, ik ben later naar Den-Haag verhuist en daar de z.v. gedaan. Hier heb ik ook mijn huidige man leren kennen. Inmiddels alweer getrouwd en 2 kinderen van 3 en 6 jaar oud, en jawel verhuisd naar Lekkum een dorpje in Friesland. Nu werk in de extramurale zorg.

2004, Joke Felen

Ik heb een te gekke tijd gehad...

Ik heb een te gekke tijd gehad op deze school, speelde veel met mijn hartsvriendin Mirjam Visser, en had veel steun aan mijn grotere zus Gerrie die twee klassen hoger zat. In de eerste klas herinner me nog wel dat we babysokjes moesten maken en dat kon ik niet, mijn moeder heeft ze toen gebreid, de juf (de naam weet ik niet meer) was toen wel een beetje boos.

2004, Joke Felen
?