Joke en Cor Korssen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke en Cor Korssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Joke en Cor Korssen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Heb veel goede herinneringen aan mijn schooltijd op de MTS.

  Heb veel goede herinneringen aan mijn schooltijd op de MTS. Ik was twee jaar het enige meisje in de klas. Heb na het behalen vijn mijn diploma een aantal jaren bij drukkerij de Boer in Hilversum gewerkt als orderbegeleider. Ben gestopt met werken toen de kinderen werden geboren. Werk nu bij een uitgeverij, een toenmalige klant van mij. Werk daar als receptioniste, heeft niets met mijn opleiding te maken maar ik heb het wel reuze naar mijn zin. Ben benieuwd wat er van mijn klasgenoten terecht is gekomen????

  2004, Joke en Cor Korssen

  Ik ben vanaf de derde klas op deze school gekomen.

  Ik ben vanaf de derde klas op deze school gekomen. Eerst was deze school ondegebracht in een noodlokaal. Onze nieuwe school moest nog gebouwd worden. De school werd opgesplits in "de wegwijzer" en "de schakel". Ik ging naar de schakel. Heb leuke herinneringen aan deze school. Kan me nog wel wat namen herinneren, zeker omdat er een groot aantal kinderen, net als ik naar de Wilhelmina MAVO gingen. Namen die me zomaar te binnen schieten, Robbie Berends, Iso Haze, Jolanda Manten, Dianna Smits. Had verwacht meer namen tegen te komen op deze school. Ben benieuwd wat er van iedereen terecht is gekomen? Ik ben getrouwd, het 2 kinderen woon in Houten, werk 2,5 dag in de week als receptioniste bij een grote uitgeverij.

  2004, Joke en Cor Korssen

  Ik zat vanaf de kleuterschool tot aan de derde klas op de Bildijkschool.

  Ik zat vanaf de kleuterschool tot aan de derde klas op de Bildijkschool. Ik kan me nog heel goed Mia Verhagen herinneren. Zij woonde vlak bij school, ik op de Gageldijk. Moest iedere dag overblijven, heel soms mocht ik met haar mee naar huistussen de middag. Als we gingen overblijven moesten we keurig in rijen zitten en niet praten. Juffrouw Lamie kan ik me ook nog heel goed herinneren. Wat deden we, spelen in de zandbak, en spinnen vanen onder de vensterbanken.

  2004, Joke en Cor Korssen
  ?