Joke Elzes

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Elzes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joke Elzes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerste jaar VormingsklasV.

  Eerste jaar VormingsklasV. Prachtig jaar! Daarna de HBO-opleiding NXX (handenarbeid en Kinderverzorging). Mooie opleiding. Spannend stagejaar en uiteindelijk toch een baan gekregen in het onderwijs, terwijl dat niet direct mijn eerste keus was. Leuke jaren!

  2014, Joke Elzes

  Ik heb niet zulke goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb niet zulke goede herinneringen aan deze school. Ik kan me dhr. Ridder nog in positieve zin herinneren, de leraar nederlands(Grotenhuis) in slechte zin. Ik ben een keer door hem geslagen. Ik was blij dat ik de school na 4 jaar kon verlaten. Mijn vriendinnetje Gineke Keijzer heb ik nooit weer gesproken of gezien. Ik heb nog steeds een l.p. van de reunie die is opgevoerd bij het 50-jarig bestaan van de school.

  2007, Joke Elzes

  Ik zat hier op school van 1960-1966.

  Ik zat hier op school van 1960-1966. Het was wel een leuke tijd. Ik heb leuke herinneringen aan meester Jutten en meester Wegman. Verder het spelen op het schoolplein: knikkeren. touwtje springen en "bokspringen". Ook kaatsen en elastiektwist. Mijn vriendinnetjes: Corry, Caro en Gineke.

  2007, Joke Elzes
  ?