Joke de Water

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke de Water en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke de Water heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb leuke herinneringen aan de school en de juf.

  Heb leuke herinneringen aan de school en de juf. Met regen toch buiten in de overdekte zandbak spelen. De mooie antieke poppewagens met grote wielen . De vele kunstig gemaakte vlechtwerkjes . Iets minder leuk vond ik dat de kinderen die op de klassefoto staan naar de "grote school "gingen en ik met nog een paar andere kinderen op de kleuterschool moesten blijven, omdat we te laat jarig waren .

  Openbare Kleuterschool de M..., 1947

  Dhr van Kammen was mijn klasseleraar.

  Dhr van Kammen was mijn klasseleraar. Hij gaf Duitse les en vaderlandse geschiedenis.Hij was vrij streng maar rechtvaardig.Steeds al die rijtjes met grammatica opdreunen en uit je hoofd leren. Ik vergeet ze nooit meer. .Mijn hoogste rapportcijfer was voor Duits . Dhr Prins was geen gemakkelijke man.Kon erg drifrtig wordenen doet mij denken aan een blauw oog .Leraar engelse les (zijn naam ben ik kwijt gaf zangles om de uitspraak van de vreemde talen te oefenen.Er werden ook optredens in de vorm van een koor gegeven in de gymzaal.Im Weissen Rossle am Wolfgangsee en vele anderen zitten ingeprent in mijn geheugen .Verder herinner ik mij weing. Sinds kort heb ik contact met een van mijn klasgenoten.Erg leuk! Hierdoor komen herinneringen een klein beetje terug. Schoollied: Scholen zijn er hier heel wat,ja het is kolossaal Toch is er in heel de stad,maar ene Frankendael Refrein: holdriee doeie,doeie,dee ha ha ha holdriee doeie, doeie, dee. Wij hier van de Frankendael vieren heel graag feest Later zeggen wij allemaal,wat is het hier fijn geweest. Refrein:

  Frankendael MULO, 1955

  ?