joke broekhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joke broekhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  joke broekhuizen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet niet zo erg veel meer van die periode *******rkelaar woonde in rijswijk kwam iedere dag met de trein .

  ik weet niet zo erg veel meer van die periode *******rkelaar woonde in rijswijk kwam iedere dag met de trein .Die gooide altijd met stufjes en linialen en zei dan heb je een kronkel in je hersens. dan was er een leerkracht (volgens mij heette hij wolters voor hem kocht ik bijna iedere dag een negerzoen in de kruideniertje naast de school En dan was nog meester Ameelen die was hoofd van de school en die had ik in klas 6 (nu groep 8 ) l ik mocht altijd de koffie ronde doen Van mijn klasgenootjes weet ik heel weinig dat vind ik best wel jammer.

  Da Costaschool v BSO, 1965

  Ik heb met plezier op deze school gezeten en heb er leuke herinderingen van overgehouden ik begon met lhno (4 jaar)en daarna heb ik op de zelfde school de kvjv gedaan.

  Ik heb met plezier op deze school gezeten en heb er leuke herinderingen van overgehouden ik begon met lhno (4 jaar)en daarna heb ik op de zelfde school de kvjv gedaan. Ik ken nog veel leerkrachten mevr de raad. heer schippers ,mevr de laan , mevr meyers, heer lathouwers, de heer beem mevr geel meneer hol de congierge enz.

  1e algemene vakschool, 1972

  ?