Joke Beukers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Beukers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joke Beukers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam in de tweede klas op school bij juf Blank, toen juf Kroon en in de vierde juf Gallas.

  Ik kwam in de tweede klas op school bij juf Blank, toen juf Kroon en in de vierde juf Gallas. In de vijfde meester Doornbos en in de zesde klas meester Rouwendaal. De meeste namen weet ik nog, maar ik ging vooral om mer Brigitte Kaayk, Merel van Ceulen en Machteld van Ditshuizen. **********************

  2003, Joke Beukers

  Leuke tijd, gezellige groep.

  Leuke tijd, gezellige groep. Ik heb BE gedaan, de eerste lichting die 4 jaar moest. Verdeeld over vele gebouwen in de stad. Wazig AIV. Hoe heet de leraar Financiele economie ook al weer? Veel klaverjassen, tijd voor een reunie!

  2003, Joke Beukers

  Leuke tijd! Ik heb gymnasium beta gedaan.

  Leuke tijd! Ik heb gymnasium beta gedaan. De namen van de leraren weet ik niet allemaal meer, Kulsdom(duits) (vond zichzelf de beste leraar, hij was de enige dr.). Bloemkolk (grieks), apart!! En 't Hoen: heeft me meerdere keren op de gang gezet. Gezellige wiskunde- en natuurkundelessen. Met de meiden naar leuke jongens zoeken, in de pauzes rondje lopen. Lekker in de kantine hangen bij een tussenuur, geslaagde feesten in de soos, kortom leuke herinneringen.

  2003, Joke Beukers
  ?