Joke Berg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Berg heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb nog wel een fotootje van sinterklaasfeest met naast mij Lenie v.

  Ik heb nog wel een fotootje van sinterklaasfeest met naast mij Lenie v.d.Harst. Ik woonde in de markensestraat en zij in de rottumsestraat. Helaas kan ik die foto niet op de p.c. krijgen maar misschien in de toekomst.

  Kleuterschool Zeezwaluwstraat , 1952

  In de klas gezeten bij juffrouw Lamme en meester jobse, waar ik later toen ik al in Zoetermeer woonde nog eens een foto heb gekregen, met o.

  In de klas gezeten bij juffrouw Lamme en meester jobse, waar ik later toen ik al in Zoetermeer woonde nog eens een foto heb gekregen, met o.a. ineke kerkhof en gerda passchier, nico buys, lenie den Heyer en 1 donkere jongen Guus? [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Een aantal jaren bij meester Jobse in de klas gezeten en juffrouw Lamme. In de zesde klas bij meester boender, hoofd v.d.school. De namen van klasgenoten die ik mij kan herinneren zijn Guus, lenie den Heyer,Gerda Passchier, Ineke Kerkhof(kwam ik ooit nog eens tegen in 'tziekenhuis in zoetermeer, Nico Buys,Verder weet ik het niet meer zo.

  Dr. H. Colijnschool, 1954

  We kwamen te laat op school omdat we naar het strand waren geweest,want de noordzee was vooraan bevroren.

  We kwamen te laat op school omdat we naar het strand waren geweest,want de noordzee was vooraan bevroren. Snoep kopen in 't winkeltje naast de school. Geen lange broek, je moest een rok mee nemen, want altijd moest je een schort voor met je naam erop, ook tijdens muziekles. Ik heb nog wel een foto van de klas maar kan deze niet tonen. Ik zat in de klas bij Nel Dijkhuizen en Adrie Pronk, Lenie den Heyer,Ditty Criellaard, Gerda Passchier. Verder kan ik mij niet zoveel namen meer herinneren. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Hallo WilTuit-Pronk De namen die je bij de foto hebt zijn volgens mij niet helemaal goed. Ik weet nog enkele namen, op mijn foto zitten sommige te zwaaien dus die is net even anders, maar de volgorde is hetzelfde; van links naar rechts: Joke van den Berg(ik dus), Lenie den Heyer, Ditty Criellaard, Leni Rog, Atie den Hollander, Wil Pronk, Nel Pronk,(vriendin van mij) Nel Dijkhuizen (vriending van mij), Geertje Blok, ?,?,Nel Toet, Elsje Baak, Lydia Aalbers, Gerda Passchier,?,Corrie Zandbergen,?. Adrie Knoester was wel mijn vriedin maar zat geloof ik niet bij ons in de klas. Goetjes Joke van Den Berg.Mijn moeder weet denk ik nog wel meer namen.

  3e Christelijke Huishoudschool, 1961

  ?