Josine Beemster

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josine Beemster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Josine Beemster heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij juf Melchers, die had een scooter! Ook herinner ik me juf Breda.

  Ik zat bij juf Melchers, die had een scooter! Ook herinner ik me juf Breda. Ook de flesjes schoolmelk die met een potlood voorzien werden van gaatjes voor een rietje!Er zat bij ons een tweeling in de klas Johnny en Ronny, later hoorde ik van een vriendin dat ze in het onderwijs zijn gegaan.

  Kleuterschool De Kwikstaart, 1953

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Mijn vriendinnen waren Ria v.Otegem, Lida Overeem, Suze Duif, Gre Posch. Ik kan allen meester Wolters herinneren die ontzetten "losse" handen had. Vooral als sommige jongens brutaal waren. Ik heb niet zulke leuke herinneringen aan deze school.

  Prof Dr Ph A Kohnstamm, 1962

  De naam van de school is Wendelmoed Claesdochter.

  De naam van de school is Wendelmoed Claesdochter. Wij waren de eerste klas op de hele school, dit was heel gezellig met Juffr.de Jong als directrice, mevr.de Graaf voor naailes. Mijn vriendinnen waren Lia Ton,Suze Duif, Lida Overeem. Ook de kook en was- en strijklessen waren heel apart!! Ik heb fijne herinneringen aan deze school, het is jammer dat hij niet meer bestaat!

  Wendelmoet Claesdochterschool, 1962

  ?