Joke Arends

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Arends en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Arends heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Mieremet(?)de kleuterjuf.

  Juffrouw Mieremet(?)de kleuterjuf. 1e dag vreselijk gehuild. Ik kan mij herinneren dat we een keer verkleed moesten komen. Volgens mij was ik roodkapje, maar dat weet ik niet meer zeker. Er is toen een foto gemaakt, maar die foto heb ik helaas niet.

  Kleuterschool De Houtduif, 1963

  1e klas juffrouw Pechtel, 2e klas juffrouw Klein, 4e klas meester Ruth, 5e en 6e klas meester Wijndels.

  1e klas juffrouw Pechtel, 2e klas juffrouw Klein, 4e klas meester Ruth, 5e en 6e klas meester Wijndels. Leuke herinneringen aan het schoolreisje naar Renkum, voetballen op het schoolplein. Met veel plezier kijk ik terug naar mijn lagere school tijd.

  Sam van Houtenschool, 1965

  Een leuke herinnering vind ik dat we naar Barsingerhorn zijn gefietst waar lerares mevrouw Glaser woonde.

  Een leuke herinnering vind ik dat we naar Barsingerhorn zijn gefietst waar lerares mevrouw Glaser woonde. Daar hebben we ook overnacht. Was erg leuk en daar heb ik nog foto's van. In het derde schooljaar zijn we drie dagen naar Londen geweest met de Hovercraft, ik was er behoorlijk ziek van. Ook van Londen heb ik nog foto's. De heer Pijenburg, leraar Engels. De heer Muller, gymleraar. Lerares naaldvakken was ook lief, helaas weet ik haar naam niet meer.

  3e gem.school voor huishoud..., 1971

  ?