Johnny Borawitz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johnny Borawitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johnny Borawitz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben van lichting 78-4 Met z'n allen patat eten in het PMT even buiten de kazerne.

  Ik ben van lichting 78-4 Met z'n allen patat eten in het PMT even buiten de kazerne. Ik ken nog namen van mijn kamergenoten: Victor Boutier, Erik Groenendijk. Erkelmans, Block. De namen van de opleiders: Esmeijer, van Doorn.

  Opleidingscentrum Koninklij..., 1978

  De lieve juf.

  De lieve juf. Mw Meindersma. Haar vader kwam ik later tegen als docent op de Tjerk Wallesschool. Ik was toen bevriend met Fokko Bosker. Verder vond ik de zesde klas een vreemd jaar. De directeur dhr. Oosteijen was er nooit. We hadden een inval juf. Die is toen door ons overspannen gemaakt. Ze kon geen orde houden. Wel een gezellig jaar. We waren de mindere leerlingen. De goede leerlingen zaten bij meester de Bij. Ik kan me niet veel namen meer herinneren.

  Prins Mauritsschool, 1970

  Het eerste jaar naar een dependance achter de Zeeuw.

  Het eerste jaar naar een dependance achter de Zeeuw. Ik herinner me hier mijn eerste sigaretje met 'lange' Sjoerd. Enkele namen uit de eerste jaar Nico de Niet, Cees Janson, Jaap Wester (voetbalmaat). Enkele leerkrachten; De Jong (Franks) Ypema (Duits en gym), Konig (wiskunde), Meindersma (handel), Wiegman (bio), Zandstra (natuurkunde) v. Dijk (gym), Wilberts (dir.) Na het eerste jaar gingen we naar de Schoolstraat (achter de Harmonie. Leuke tijd en een oud gebouw. Ik herinner me nog het steegje naar het schoolplein. Ook apart was de tegeltjes in het gebouw. In 1976 naar de Brandemeer in een nieuw gebouw. Ook dat was leuk. Wel een ongezellige kantine. Vond het wel prettig, want ik woonde in de Dulf in Bilgaard.

  Tjerk Walles Mavo, 1972

  ?