john wiggers

Kent 7 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van john wiggers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  john wiggers heeft 2 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar één jaar op school gezeten ben daarna vrijwillig in Militaire Dienst gegaan als KVV er voor 4 jaar Heb later toch de MAVO gedaan in de avonduren.

  Heb maar één jaar op school gezeten ben daarna vrijwillig in Militaire Dienst gegaan als KVV er voor 4 jaar Heb later toch de MAVO gedaan in de avonduren. Werkzaam bij Heineken al meer dan 30 jaar, ook hebben we een limousineverhuur bedrijf LimOss Watersport heb 1 dochter Lizzy Ben getrouwd met Marianne v. Veggel hebben samen in de klas gezeten

  John F. Kennedy Mavo, 1973

  Heb een leuke tijd op school gehad schoolkamp in boekel was ook leuk in de 6e klas bij de hr.

  Heb een leuke tijd op school gehad schoolkamp in boekel was ook leuk in de 6e klas bij de hr. Verbruggen begonnen bij de hr. Brouwers in de barakken. Ook de handbal wedstrijden op het schoolplein was leuk

  Norbertus, 1963

  Het was nog een echte jongensschool toen ik erop kwam.

  Het was nog een echte jongensschool toen ik erop kwam.Het volgende jaar was het eerste jaar dat er ook meisjes opmochten. Het was ook een school met nog fraters.Fietsen achter op het schoolplein door de hoofdingang.Konden alleen koffie uit een automaat krijgen,even later zat er ook soep in was een feest. Ook het Spijkertje was een feest net om de hoek.Reed altijd met Bart Liebregts naar school.

  Sint Paulus ULO (later Mavo), 1969

  ?